038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Wat is ontslagrecht?

Ontslagrecht valt in de advocatuur onder de brede tak arbeidsrecht. Ontslagrecht omvat alle regels, rechten en plichten  voor werknemer en werkgever als een arbeidsovereenkomst wordt beëindigd. Omdat de gevolgen van een ontslag soms heel ingrijpend kunnen zijn is een goede overeenkomst zeer belangrijk. Een werkgever moet een goede reden hebben voor ontslag. Zonder goede reden kunt u in principe niet worden ontslaan. Wanneer u betrokken bent bij een arbeidsrechtelijke zaak schakelt u een arbeidsrecht advocaat in Zwolle van Arslan & partners advocaten B.V. in. Wij weten precies wat uw rechten en plicht zijn bij ontslagrecht.

Ontslagbescherming

In bijzondere situaties wordt er vaak een beroep gedaan op ontslagbescherming. Hierbij kan gedacht worden aan ziekte, arbeidsongeschiktheid of een zwangerschap. In deze gevallen heeft u recht op ontslagbescherming. Bij twijfel over uw situatie kunt u contact opnemen met een van onze ontslagrecht advocaten. Wanneer een werknemer voor onbepaalde tijd in dienst is bij een werkgever dan is de werkgever verplicht om het ontslag bij het CWI of de rechtbank in te dienen alvorens hij het ontslag definitief kan maken. Het CWI of de rechtbank beslist of de werkgever voldoende recht heeft om de werknemer definitief te ontslaan. Onze ontslagrecht advocaat staat u in deze lastige situatie graag bij zowel als werkgever als werknemer.

Ontslagrecht advocaat

In het geval van onterecht ontslag kan het verstandig zijn om een advocaat in te schakelen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ontslagrecht. Wij weten precies wat uw rechten  en plichten als werknemer of werkgever zijn en staan u graag bij. Het is uiteindelijk de bedoeling dat beide partijen op een professionele manier worden geadviseerd en behandeld.

Contact

Voor een afspraak met een ontslagrecht advocaat in Zwolle neemt u contact op met Arslan & partners advocaten B.V. via 038 - 206 40 08. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging