038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Ontslag geven

Het kan voorkomen dat de situatie binnen uw bedrijf ervoor zorgt dat u bepaalde werknemers moet wegsturen. Personeel ontslaan is altijd vervelend. Het kan echter een noodzakelijk kwaad zijn. In andere gevallen functioneren werknemers juist zo slecht dat zij uw bedrijfsvoering of de werksfeer ernstig verstoren. Om personeel ontslag te kunnen geven moet u aan allerlei eisen voldoen. Het ontslagrecht beschermt de werknemer zodat deze niet zomaar op straat komt te staan. Op zoek naar hulp? Onze arbeidsrecht advocaat in Zwolle staat u bij.

Verschillende ontslagprocedures

Afhankelijk van de huidige toestand binnen uw bedrijf of de relatie tot uw werknemer zal de ontslagprocedure verschillen. Komt u beide tot de conclusie dat het beter is om uit elkaar te gaan? Dan zal er waarschijnlijk ontslag met wederzijds goedvinden zijn. Zit uw personeelslid bijna elke week met klachten thuis? Een zieke werknemer ontslaan is niet gemakkelijk. In geval van een extreme situatie kan er ontslag op staande voet nodig zijn.

Personeel in Zwolle ontslaan

Ieder geval vraagt om een andere aanpak. Met een gedegen juridisch advies vooraf zorgt u ervoor dat u de juiste ontslagprocedure volgt. Arslan & partners advocaten B.V. voorziet u in Zwolle van de benodigde informatie. Onze ervaren advocaten begeleiden u door de gehele ontslagprocedure. Zorg ervoor dat juridisch alles in orde is. Zo voorkomt u dat een werknemer een ontslag kan aanvechten of een hoge ontslagvergoeding kan eisen. Neemt contact met ons op voor een advies in Zwolle.

Let op! Sinds 1 juli 2015 gelden er andere regels gelden binnen het ontslagrecht vanwege de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Hierdoor is de ontslagprocedure veranderd. De ontslagvergoeding is verdwenen en transitievergoeding komt hiervoor in de plaats. Voor kleine bedrijven en oudere werknemers geldt nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.
 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging