038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Juridische hulp bij een conflict

U denkt misschien niet direct aan hulp bij een arbeidsconflict, toch kan goed advies helpen bij het snel oplossen van een conflict. Een arbeidsconflict is vaak een lastige situatie. Het doet de werksfeer niet ten goede en vaak gaat de werknemer zonder plezier naar zijn werk. Het is zaak dat een arbeidsconflict snel wordt opgelost. Wij bieden werknemer en werkgever hulp bij een arbeidsconflict. Onze arbeidsrecht advocaat in Zwolle staat u van A tot Z bij.

Verschillende conflictsituaties

Er zijn veel gevallen die arbeidsconflicten kunnen veroorzaken. Zo kan het voorkomen dat een werknemer op staande voet wordt ontslaan zonder dat hier een goede reden voor is. Ook een slecht lopende loonbetaling is een reden waardoor veel conflictsituaties ontstaan. Vaak kunnen deze conflictsituaties intern worden opgelost. In sommige gevallen is het niet mogelijk om deze conflictsituaties intern op te lossen. Dan is het verstandig om hulp in te schakelen van een professional.

Arbeidsconflict of dreigend ontslag

Een arbeidsconflict of een dreigend ontslag brengt vaak een emotioneel proces met zich mee. Toch is het belangrijk dat u in deze situaties goed doordachte keuzes maakt. Omdat het soms lastig kan zijn om alleen met zo’n proces om te gaan kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen van een professional. Omdat het zaak is dat snel wordt gehandeld in deze situaties kunnen onze arbeidsrecht advocaten u snel helpen bij een arbeidsconflict of dreigend ontslag.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij Arslan & partners advocaten B.V.. Wij onderhandelen met uw werkgever over de ontslagprocedure, toepassing van de kantonsrechtersformule en de eventueel van toepassing gouden handdruk. Onze arbeidsrecht advocaat weet al uw rechten en plichten en onderzoekt graag u kansen om uw arbeidsconflict tot een goed einde te brengen.

Zorg dat u wordt ondersteund door ervaren en gespecialiseerde advocaten die op de hoogte zijn van uw situatie. Wij zorgen er altijd voor dat u uw recht haalt.

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging