038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst omvat de afspraken die worden vastgelegd tussen een werkgever en een werknemer. Ook wanneer een werknemer loon krijgt van een werkgever is er sprake van een arbeidsovereenkomst. Een arbeidsovereenkomst vaststellen kan mondeling en schriftelijk. Het mondeling vaststellen van een arbeidsovereenkomst is niet aan te raden. Het is beter om de overeenkomst schriftelijk op te stellen. Wanneer een arbeidsovereenkomst schriftelijk wordt opgesteld is het voor beide partijen duidelijk wat de overeenkomst precies inhoudt. Voor een waterdichte overeenkomst schakelt u de hulp in van een arbeidsrecht advocaat in Zwolle van Arslan & partners advocaten B.V.. Onze arbeidsrecht advocaten weten precies hoe u een goed contract opstelt.

Geschil tussen werkgever en werknemer

Wanneer er geschillen ontstaan tussen de werkgever en de werknemer is de overeenkomst een belangrijk document. Een arbeidsovereenkomst betekent voor de werkgever dat hij een werknemer niet zomaar mag ontslaan. Wanneer een werkgever een werknemer wel zomaar wil ontslaan zal dit door de arbeidsovereenkomst juridisch niet mogelijk zijn. Het kan soms voorkomen dat de werkgever en de werknemer samen niet uit een geschil komen. In dergelijke gevallen kunt u onze advocaten inschakelen. Onze advocaten laten u graag zien wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot uw arbeidscontract.

Arbeidscontract beëindigen

De arbeidsrecht advocaten van Arslan & partners advocaten B.V. kunnen u adviseren over het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Bij het beëindigen van een arbeidscontract is het van belang dat zowel werkgever als werknemer zich aan de opzegtermijn houdt. In het geval dat een arbeidsovereenkomst volgens de partijen onterecht worden beëindigd dan kan het verstandig zijn om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Wij kunnen u helpen wanneer u vragen heeft over het vroegtijdig beëindigen van een overeenkomst. Voor meer informatie over een arbeidsovereenkomst kunt u vrijblijvend contact opnemen via 038 - 206 40 08 .

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging