038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Arbeidsongeschikt geraakt?

Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt raakt is dit een vervelende kwestie. Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een ziekte of door een arbeidsongeval. In beide gevallen kunnen werknemers aanspraak maken op de WIA. De WIA staat voor Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. De praktijk wijst vaak uit dat wanneer er een beroep gedaan moet worden op de arbeidsongeschiktheid verzekering dit moeilijk blijkt. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt kan het prettig zijn om bijgestaan te worden door een advocaat. Een arbeidsrecht advocaat in Zwolle van Arslan & partners advocaten B.V. weet precies wat uw rechten en plichten zijn.

Arbeidsongeschikt door ziekte

Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt raakt door een onbekende ziekte kan dit vervelende situaties opleveren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een werknemer wordt goedgekeurd door het UWV terwijl hij helemaal niet in staat is om te werken. Dit omdat het in dergelijke situaties gaat om ziektes die niet bekend zijn of niet worden begrepen. In dit geval wordt er dus verwacht van de werknemer dat hij kan werken terwijl dit niet mogelijk is. Wanneer u in zo’n situatie belandt is het prettig om bijgestaan te worden door een advocaat. De arbeidsrecht advocaat van Arslan & partners advocaten B.V. Zwolle weet alle rechten en plichten waar u en uw werkgever aan moeten voldoen in het geval van arbeidsongeschiktheid door ziekte.

Letselschade opgelopen tijdens het werk

Het kan ook voorkomen dat een werknemer tijdens het werk letselschade oploopt wat resulteert in arbeidsongeschiktheid. Wanneer u letselschade heeft opgelopen tijdens het werk waardoor u arbeidsongeschikt bent geraakt heeft u recht op een uitkering. Het kan soms voorkomen dat u recht heeft op een uitkering maar dat deze u geweigerd wordt. Wanneer u een uitkering wordt geweigerd dan kunt u bezwaar maken. De advocaten van Arslan & partners advocaten B.V. kunnen u helpen in deze situatie.

Arbeidsongeschiktheid is vaak een ingewikkelde zaak waarbij het verstandig is om deskundig advies te vragen. Wij hebben advocaten in Zwolle in dienst die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht. Neem contact met ons op via 038 - 206 40 08 en maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke geval.

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging