038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Heeft u te maken met een arbeidsconflict?

En zijn verschillende situaties die een arbeidsconflict kunnen doen ontstaan. Er kunnen bijvoorbeeld arbeidsconflicten ontstaan omtrent ziekmelding of een onvrijwillige overplaatsing. Arbeidsconflicten rondom loon komen ook veelvuldig voor. Wanneer u een arbeidsconflict heeft met uw werkgever of werknemer is het zaak dat dit snel wordt opgelost. Een arbeidsrecht advocaat in Zwolle van Arslan & partners advocaten B.V. staat u van A tot Z bij.

Rechten en plichten

Werknemers en werkgevers hebben bepaalde rechten en plichten waaraan ze zich moeten houden. Deze rechten en plichten gelden ook wanneer er zich een arbeidsconflict voordoet. Wanneer een arbeidsconflict zo hoog oploopt dat het tot een rechtszaak komt, dan wordt er door de rechter altijd gekeken of de werkgever en werknemer zich aan deze rechten en plichten hebben gehouden. Wanneer u op zoek bent naar deskundig en duidelijk advies voor uw persoonlijke situatie dan neemt u contact op met de arbeidsrecht advocaat van Arslan & partners advocaten B.V. Zwolle. Onze advocaten weten precies welke rechten u heeft en aan welke plichten u moet voldoen.

Rechtspositie werknemer

Vaak denken werknemers dat ze niet zo sterk staan tegenover hun werkgever. Niets is minder waar. Vaak hebben werknemers een goede rechtspositie. Om deze goede rechtspositie te behouden is het wel belangrijk dat u precies weet wat er wel en niet gedaan kan worden. Wij zijn de specialist in Zwolle en omgeving die u kan bijstaan bij een arbeidsconflict.

Escaleren arbeidsconflict

Het is belangrijk dat voorkomen wordt dat een arbeidsconflict escaleert. De mooiste situatie is dat een arbeidsconflict intern wordt opgelost. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om een arbeidsconflict intern op te lossen. Wanneer u in een dergelijke situatie terecht komt is het verstandig dat u de hulp inschakelt van een juridisch deskundige.

Professional inschakelen

Wanneer een van de partijen een juridische uitspraak wil is het noodzakelijk dat u een advocaat inschakelt. Ook wanneer er een arbeidsconflict is ontstaan omtrent een strafbaar feit is het te prefereren om een advocaat in te schakelen. De advocaten van Arslan & partners advocaten B.V. zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht in de regio Zwolle en zijn u hier graag mee van dienst.

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging