038 - 206 40 08

Arbeidsrecht advocaat in Zwolle nodig ?

Uw professionele advocatenkantoor

Voor professionele hulp bij arbeidsrecht in Zwolle bent u aan het juiste adres bij ons advocatenkantoor Arslan & partners advocaten B.V.. Onder dit recht vallen alle regels die gelden in een dienstverband van een werkgever en –nemer. Een aantal van onze aangesloten advocaten zijn hierin gespecialiseerd. Voor een geschil met uw baas of andersom kunt u één van de onderstaande arbeisdrecht advocaten inschakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Zwolle van ons staat u bij.

Onze arbeidsrecht advocaten

Mr. A. (Ali) Arslan
Mr. L. G. (Lot) Hirdes
Mr. H. (Hanneke) Hamelink

Locatie van ons kantoor

Ons advocatenkantoor is gesitueerd aan de rand van het centrum van Zwolle. Ook zitten wij vlakbij het Centraal Station. Het is altijd mogelijk om even bij ons langs te komen. De deur staat voor iedereen open. Wij bieden rechtshulp aan één ieder die erom vraagt, van ondernemers tot particulieren en van overheden tot stichtingen en verenigingen. Er zijn bovendien meerdere advocaten werkzaam bij ons, ook gespecialiseerd in andere rechtsgebieden.

Wilt u een ervaren, gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat inschakelen voor een zaak omtrent arbeidsrecht of ontslagrecht? Neem dan contact met ons op. Voor rechtshulp omtrent de volgende rechtsgebieden kunt u ons advocatenkantoor uit Zwolle ook inschakelen: personen- en familierecht, ondernemingsrecht, procesrecht, huurrecht, contractenrecht, letselschade, strafrecht, vastgoed-/bouwrecht, bestuursrecht, faillissementsrecht, executierecht, vennootschapsrecht, civiel recht.

 
 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • Directe toepasbaarheid van onze adviezen
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • 100% aandacht voor uw zaak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmeloord.

Hoofdvestiging